Zeer geslaagde Rock Show in De Gekroonde Roskam

Zaterdag 17 maart organiseerden we in samenwerking met Stichting Artum en Henk Jan van Dijk een schitterende Rock Show in de grote zaal van De Gekroonde Roskam!

Dacht je dat Rock & Roll dood was? Nee hoor, die is springlevend! Het heet alleen nu anders: RAW MEDICINE. Deze pure rockband speelt dampende rock & roll met een passie en een power die je ouderwets bij de strot grijpen: Just what the doctor ordered!

In plaats van op hun lauweren te rusten, weten de mannen van RAW MEDICINE intussen een stevig aantal bezoekers te trekken met een eigen repertoire en met hier en daar een knipoog naar hun verleden. De band kwam halverwege 2017 flink in het nieuws op social media vanwege de hernieuwde samenwerking tussen de drie muzikanten Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. De bandleden van Raw Medicine zijn rockers van formaat. Zij speelden met Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor. De optredens van Raw Medicine volgden elkaar in rap tempo op en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om.

Dat geldt zeker voor de band Moonshark. Stevige eighties rock met veel franje, waardoor elke cover als herboren van het podium knalt.  Moonshark blaast jouw favoriete muziek nieuw leven in. Elk nummer brengt weer een geweldige herinnering in de muziekhistorie terug. Wie de band live heeft gehoord, wil meer, meer, meer… Fins up, here is Moonshark!

En dan uniek, deze rock avond, speelde Moonshark samen met de Bombita’s , het achtergrondkoortje dat zijn naam kreeg van de rocklegende Herman Brood (&Wild Romance). Ook Gruppo Sportivo treedt veelvuldig op met deze geweldige zangeressen.

 

Bekijk hier de foto’s die Truida Sluiman maakte van deze spetterende avond.