Succesvolle bijeenkomst 21 september 2015

Maandagavond 21 september hadden de initiatiefnemers van Witmarsum 2108 voor de tweede keer vertegenwoordigers van alle verenigingen uitgenodigd. Het doel van deze bijeenkomst was projecten onder te brengen bij verenigingen en commitment vragen van verenigingen voor Witmarsum 2018.

Met zo’n 25 vertegenwoordigers zijn alle geselecteerde projecten bij langsgelopen en velen gaven aan een project te willen gaan uitvoeren. Wij zijn erg blij met het enthousiasme en met de bereidheid een project te willen opstarten. Daarnaast gaven de vertegenwoordigers aan dat ze steeds meer hun activiteiten in het teken willen stellen van één of meer iconen de komende drie jaar. Dat is precies het commitment waar we om vroegen.

Per icoon zullen vertegenwoordigers van de verenigingen die al een project willen gaan opzetten, worden uitgenodigd voor een vervolg. Wanneer dat is, is nu nog niet bekend.

Klik hier voor de lijst van projecten. Mocht daar een project tussen staan waar jij of jouw vereniging zich alsnog bij aan wil sluiten, meld je dan via info@witmarsum2018.nl.

Klik hier voor het verslag van de bijeenkomst op 21 september 2015.